City hall workers bar - Portugal - 2010 

The proposal for the municipal staff bar results from the adaptation to the meager space (use of the leftover space under the roof) and unique relation with the existing windows (the search for ligth).

This relation, space aplied, results in the structural linear design look of the bar that fits in the existent space.

This linear textures are moved by an intrinsic sensibility and show their maximum expression in the bar entrance, drawing  an entry porch and the bar balconies.

 

 

 

 

 

 

Technical Data 
Design : Mário Lima
Location : Marco de Canaveses, Portugal

Client : Marco de Canaveses city hall
Type : Study

Architecture - Design - Investigation
  • Facebook - Black Circle
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now