"Top car " reception - Maia - Portugal - 2015

The clients intention was to adapt an old warehouse and transform it into a reception , to receive potencial clients.

This place should have a litle balcony with a backdrop service área , a w.c. , and a litle place to take a cofee while waiting.

The idea was to open the old warehouse to the public area, so the space could receive natural ligth, and works like a control center with the maximum visibility to the interior of the car repairing area.

The used colors follow the existent company design logo.

 

 

 

 

Technical Data 
Design : Mário Lima
Location : Gueifães, Maia, Portugal
Client : Top Car

Type : Commission - Study

Architecture - Design - Investigation
  • Facebook - Black Circle
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now